عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : شنبه 16 / 2 / 1393
بازدید : 3004
نویسنده : خورشید

 ذرت مکزیکی

 


مواد لازم: 
ذرت: به مقدار لازم (بسته به تعداد نفرات)، مارگارين دو قاشق غذاخوري، سس سفيد 
به ميزان لازم، آبليمو به ميزان دلخواه، قارچ به مقدار دلخواه (متناسب با ميزان 
ذرت)، پودرآويشن: 2 قاشق چايخوري، فلفل سياه: يك‌سوم قاشق چايخوري، نمك: به 
ميزان لازم.

 

طرز تهيه: 
ذرت‌ها را در بخارپز ريخته و بسته به نوع و جنس آنها صبر 
مي‌كنيم تا دانه‌هاي آن كاملا مغز پخت شوند (اگر بخار پز در دسترس نداريد 
مي‌توانيد روي يك قابلمه آب سبدي از جنس پلاستيك يا فلز قرار دهيد و با گذاشتن 
در روي آن، ذرت‌ها را بخارپز كنيد). در اين فاصله كمي از پودر آويشن را داخل سس 
مايونز ريخته و خوب هم مي‌زنيم. نمك، فلفل و آبليمو را هم به آن اضافه مي‌كنيم 
و سس را كنار مي‌گذاريم. سپس قارچ‌ها را به صورت ورقه‌اي خرد و به ذرت‌هاي در 
حال پخت اضافه مي‌كنيم. بعد از مغز پخت شدن ذرت ، قارچ و مارگارين را به آن 
اضافه مي‌كنيم و سپس سسي را كه از قبل آماده كرده‌ايم، درون مواد مي‌ريزيم.

 

 

کلمپه کرمانی


مواد لازم: 
روغن جامد: 2 پيمانه، آرد سفيد گندم: 5 پيمانه، زرده تخم‌مرغ: 2 عدد، شير 
پاستوريزه: يك پيمانه، بيكينگ‌پودر: يك‌دوم قاشق چايخوري، خرما 200 گرم، كنجد: 
مقداري براي تزيين.

 

طرزتهيه: 
روغن را ذوب كرده و با آرد مخلوط كنيد. زرده تخم‌مرغ‌ها را 
با همزن بزنيد. سپس همراه با شير و بيكينگ‌پودر به مخلوط آرد و روغن اضافه 
كنيد. در صورتي كه خمير شل بود، كمي آرد به آن اضافه كنيد تا خمير نرم و لطيفي 
حاصل شود و به دست نچسبد.

 

حالا به مدت30 دقيقه به خمير 
استراحت دهيد. در اين فاصله، خمير را روي سطح صافي كه آرد پاشيده‌ايد، با وردنه 
به قطر نيم سانت پهن كنيد و با قالب گرد قالب بزنيد.

 

روي يكي از لايه‌ها به 
اندازه يك گردوي كوچك از مخلوط خرما (خرما‌ها را پس از پوست كندن و هسته‌گيري 
در گلاب خيس كنيد و با قاشق به خوبي له كنيد) قرار دهيد و دايره ديگري از خمير 
را روي آن قرار دهيد و لبه‌هاي خمير را به هم فشار دهيد تا كاملا به هم بچسبد. 
براي انجام بهتر اين كار بادست خمير را پيچ دهيد و با مهر شيريني‌پزي روي آن را 
نقش بزنيد. كمي كنجد هم براي تزيين روي آن بپاشيد. پس از آماده شدن شيريني‌ها 
آنها را داخل سيني شيريني پزي قرار داده و در طبقه وسط فري كه از قبل با حرارت 
180 درجه سانتيگراد گرم شده، به مدت 20ـ15 دقيقه قرار دهيد تا پخته و كمي طلايي 
شود.

 

 

 

کوکوی مرغ

مواد لازم: سينه مرغ: يك‌دوم پيمانه، تخم‌مرغ: 2 عدد، پياز: 2 عدد متوسط، 
زعفران ساييده: يك‌هشتم قاشق چايخوري، نمك و فلفل به مقدار لازم.

 



طرز تهيه: 
مقدار تعيين شده از سينه مرغ را با يك ليوان آب و يك عدد 
پياز خلال شده و نمك و فلفل بپزيد تا آب آن به خوردش برود. پس از سرد شدن، 
استخوان‌هاي آن را جدا و گوشت آن را با چاقو خرد كنيد. حالا پياز ديگر را خلال 
كرده و در روغن سرخ كنيد. تخم مرغ‌ها را در ظرفي بشكنيد و خوب هم بزنيد و كمي 
نمك و فلفل به آن اضافه كنيد. سپس زعفران ساييده (كه در مقداري آب جوش حل 
كرده‌ايد)، پياز سرخ شده و مرغ خرد شده را داخل تخم مرغ‌ها بريزيد و مواد را 
خوب با هم مخلوط كنيد. سپس مقداري روغن در تابه بريزيد و پس از داغ شدن، مواد 
را درون آن بريزيد و اجازه دهيد تا دو طرف آن كاملا سرخ شود.

 




:: موضوعات مرتبط: آشپزی وتغذیه , اموزش انواع مواد غذایی , ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








با سلام امیدوارم لحظات خوب وخوشی را در فان کلوب آذرخش سپری کنید ومطالب دلخواهتان را بیابید وبا نظراتتان من را در بهتر شدن فان کلوب یاری رسانید

برای بهتر شدن اذرخش چه باید کرد


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان فان کلوب آذرخش و آدرس azarakhsh2.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1172
بازدید دیروز : 460
بازدید هفته : 1792
بازدید ماه : 4302
بازدید کل : 21874
تعداد مطالب : 610
تعداد نظرات : 65
تعداد آنلاین : 1


کد هدایت به بالا

RSS

Powered By
loxblog.Com